Inducon suhdeverkosto

OTA YHTEYTTÄ

Etusivu

>

Palvelut

>

Inducon suhdeverkosto

Mahdollisuuksien verkosto

Me ymmärrämme henkilökohtaisten suhteiden tärkeyden nykypäivän liike-elämässä. Olemme luoneet henkilökohtaisia sekä ammatillisia suhdeverkostojamme kymmenien vuosien ajan. Haluamme tuoda nämä verkostot kaikkine osaajineen asiakkaittemme hyödynnettäväksi.

 

Olemme kansainvälinen tiimi. Kotipaikkamme on Jyväskylässä. Kansainvälisesti meitä edustavat Russ Froneberger Atlantassa, Yhdysvalloissa sekä Amy Qian Shanghaissa, Kiinassa. Eurooppalainen kumppaniverkostomme on laaja, kattaen useimmat Euroopan maat.

 

Verkostomme koostuvat julkisista organisaatioista päättäjineen ja virkamiehineen, yrityksistä, asiantuntijoista, suurlähetystöistä, kehittämisyhtiöistä, toimialaliitoista, yliopistoista ja tutkimuskeskuksista.

 

Ovi on avoinna – hyödynnä mahdollisuutesi!

KANSAINVÄLISET KUMPPANIMME

Russ Froneberger

Amy Qian

Atlanta, YHDYSVALLAT

Shanghai, KIINA

Russilla on yli 40 vuoden kokemus yritysten rahoituksesta ja markkinoinnista. Russ toimii kansainvälisen myynnin parissa sekä eurooppalaisten että yhdysvaltalaisten yritysten kanssa. Russilla on laajat verkostot Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Hänellä on vankka tietämys mahdollisuuksista Yhdysvalloissa sekä yhdysvaltalaisten yritysten investoinneista Eurooppaan.

Amy on yli 10 vuoden ajan auttanut suomalaisia yrityksiä Kiinan markkinoille ja edistänyt heidän kasvua näillä markkinoilla. Amylla on erinomaiset kontaktit kiinalaisiin viranomaisiin, yrityksiin ja koulutukseen ja tutkimusmaailmaan. Hän osaa kertoa yrityksille sen, mitä yritysten tulee Kiinan kaupasta tietää.

Lue lisää viemällä hiiri päälle

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

LUE SEURAAVAKSI:

Induco Oy

Sinkilätie 6 40530 Jyväskylä

+358 400 966 112

satu.freyberg@induco.fi

© 2016 INDUCO